Jáhly se vyrábí loupáním prosa. Vařené jáhly se používají v řadě pokrmů – například k přípravě jáhelníku ( na sladko i na slano ), jahelné kaše a jahelných škubánků. Jáhly neobsahují lepek, používají se proto na výrobu jáhlového chleba při bezlepkové dietě.
Jáhly jsou velmi vhodné pro děti, studující, sportovce, těžce pracující a rekonvalescenty. Mají vysoký obsah vitamínů skupiny B a minerálů včetně železa, takže se doporučují lidem trpícím chudokrevností. Vařené či dušené jáhly se také používají jako příkrm obdobně jako rýže.
SAIK s.r.o.
Skřivanská 483/12
Praha 10, Malešice
108 00
www.saik-cz.com
Alexander Tyeroshyn
jednatel společnosti - executive director
Tel.: +420 603 252 359
Fax: +420 274 783 336
jazyková vybavenost:
čeština, angličtina, ruština
Kontaktní formulář >>
Ilja Faybysovych
top manager obchodu
Tel.: +420 605 240 874
Fax: +420 274 783 336
jazyková vybavenost:
čeština, angličtina, ruština
Kontaktní formulář >>
Název produktu: Jáhly | ||
Číslo modelu: TARIC CZ: 1104291800 | ||
Místo původu: Ukrajina | Platební podmínky: fakturou | |
Velikost produkce: dle dohody | Minimální velikost dodávky: dle dohody | |
Cena za kus: dle aktuálního ceníku | ||